فرمولاسیون کره پسته

 

 

فرمولاسیون کره پسته معمولاً شامل پسته، روغن گیاهی، شکر یا شیرین‌کننده و گاهی افزودنی‌های طبیعی مثل وانیل یا نمک است. پسته‌ها ابتدا بو داده می‌شوند تا طعم و عطر آن‌ها تقویت شود و سپس پوست گرفته می‌شوند. برای تهیه کره، پسته‌ها آسیاب می‌شوند تا به صورت خمیر یکدست درآیند و با افزودن روغن گیاهی، قوام و روانی مناسب پیدا کنند. شکر یا شیرین‌کننده به میزان مناسب اضافه می‌شود تا طعم شیرین متعادل ایجاد شود و از تبلور ناخواسته جلوگیری شود. گاهی از امولسیفایرها استفاده می‌شود تا ذرات چربی و آب به خوبی مخلوط شوند و کره صاف و یکنواخت باشد. در نهایت، محصول باید از نظر بافت نرم، روان و قابل پخش باشد و عطر و طعم پسته حفظ شود. فرمولاسیون مناسب باعث ثبات کیفیت، ماندگاری طولانی و پذیرش بالای محصول توسط مصرف‌کننده می‌شود.

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده

دسته بندی ها

جستجو در مقالات

اخرین نوشته‌ها

دیگر نوشته‌ها

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید